Kurtköy Temizlik Şirketleri

  Kurtköy Temizlik Şirketleri

Kurtköy temizlik şirketleri 15 yıllık sektör  tecrübesi ile hizmet vermektedir. Genel olarak inşaat sonrası temizlik ofis temizliği dış cephe temizliği gibi alanlar da faaliyet göstermektedir. Firrmamız öncelikle profesyonel bir hizmet sunmak adına sadece yüzde yüz doğal olan malzemeler ile temizlik desteği sağlamaktadır.      Bünyemiz de görev yapan personellerimizin tamamı bu işte uzmandır. Ayrıca uygulamalar sırasın da en ufak bir eşyanın zarar görmesi mümkün değildir. Kurtköy temizlik şirketleri günlüki haftalık veya aylık gibi istenilen süreler zarfında ekip desteği sunmaktadır.

Kurtköy Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

Kurtköy ev temizliği işlemleri öncesinde alanlar da bulunan tüm eşyaların tozu alınır. Ahşap, mobilya, memer gibi farklı yüzeylere özel olarak şampuanlar kullanılır. Ayrıca firmamız ekipleri toz alma işlemlerini sadece endüstriyel süpürme makineleri ile gerçekleştirmektedir. Kurtköy ev temizliği personelleri, memerleri, fayans aralarını, parkeleri ve diğer yüzeyleri ilk günkü parlaklığına döndürmektedir.

Kurtköy temizlik firmaları tarafından işlem gören alanlar da en küçük bir kirin veya lekenin kalması asla söz konusu değildir. 3+1, 2+1 veya 1+1 gibi dairelere özel ekip ve personel temini gerçekleştirilmektedir. Daireler de bulunan mobilyalar, masalar, kumaş yüzeyler ve en önemlisi de halılar özenle silinmektedir. Temizlenen her bir yüzey ekiplerimiz tarafından kontrolden geçirilmektedir.  Her zaman ilk önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyetidir.

Kurtköy Ucuz Temizlik Şirketleri

Ev ve ofis temizlik fiyatları, alanların büyüklüğüne göre değişmektedir. Kurtköy ucuz temizlik şirketleri arayışına  giren pek çok müşterimiz ise kaliteli bir hizmet alamamaktadır. Çünkü ucuz hizmet veren firmaların kullanmış olduğu şampuan ve malzemeler kalitesizdir. Ayrıca bu tür malzemeler ile temizlenen yüzeyler de çizikler oluşmaktadır.  Temizlik şirketleri ise piyasa şartlarına göre en ekonomik hizmeti sunmaktadır. Düzenli olarak destek almak isteyen müşterilerimize özel fiyat indirimleri yapılmaktadır.

Kurtköy ucuz temizlik şirketleri, buhar makineleri, endüstriyel süpürme makineleri gibi teknollojik ekipmanlar kullanmamaktadır. Firmamız ise, silme, süpürme, durulama ve köpükleme gibi tüm işlemleri endüstriyel makineler ile gerçekleştirmektedir.  Bu sayede hem işlemler daha kalıcı olmakta hem de eşyaların deformasyona uğrama riski ortadan kaldırılmaktadır.

Kurtköy Temizlik Fiyatları Kaç Para?

Kurtköy temizlik fiyatları firmamız tarafından yapılan ekspertizden sonra belirlenmektedir.  Ancak 4+1 ve daha büyük daireler için yüzde 25 oranında indirimler yapılmaktadır.  Villa temizliği, ofis temizliği ve inşaat sonrası temizlik fiyatları üzerinden de ekstra indirmler yapılmaktadır. İstanbul Anadolu ilçelerinin tamamına 1 iş günü içerisin de ulaşım sağlanmaktadır.

Kurtköy temizlik fiyatları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca anlaşılan rakamlar dışında ekstra bir ücret talep edilmesi, temizlik süresinin gecikmesi veya söz verilen zaman da gelinmemesi gibi durumlar söz konusu değildir.